Harta site-ului
Ajutor
De ziua profesională s-au învrednicit de diplome din partea conducerii raionului
De ziua profesională s-au învrednicit de diplome din partea conducerii raionului

Anual, în a treia Duminică a lunii Iunie, în Republica Moldova este marcată Ziua lucrătorului medical şi a farmacistului, instituită prin decret prezidenţial în anul 1994, în semn de omagiu oficial adus celor al căror destin profesional este protejarea sănătății și vieţii umane.
Cu acest prilej, prin Dispoziția Președintelui raionului Dubăsari nr. 58-n din 15 iunie 2023, 12 lucrători medicali și farmaciști, au fost menționați cu diplomă de onoare. Astfel angajații și instituțiile medicale din teritoriul raionului Dubăsari au primit felicitările de rigoare pentru acordarea asistenţei medicale de calitate populaţiei raionului, responsabilitate, profesionalism şi disciplină manifestate în procesul de activitate, pentru participare activă la activităţile publice raionale şi locale şi cu prilejul Zilei lucrătorului medical şi a farmacistului.
Președintele raionului Dubăsari, dl Grigore Filipov și șefa Direcției economie, buget și finanțe dna Lilia Cazac au menționat importanța omului în halat alb, profesia de medic care este considerată a fi una din cele mai nobile din lume. Le-au dorit tuturor anagajaților și oamenilor care au ales această profesie, sănătate, abnegație în munca de zi cu zi, sănătate, liniște și bunăstare, pace în case, apreciere și recunoștință din partea pacienților!
Marina LUPAȘCO, specialist superior

Lasa un comentariu

Nume
Email
Comentarii
Contact
MD-4572, Republica Moldova,
raionul Dubăsari, satul Coşniţa, str. Păcii 70.

E-mail:  www.consiliudubasari@gmail.com

De ziua profesională s-au învrednicit de diplome din partea conducerii raionului - Consiliul Raional Dubăsari

дубоссарский районный совет

Aдрес Дубоссарского Районного Совета

дубоссарский районный совет, Aдрес Дубоссарского Районного Совета,

descmeta

descmeta